
Hízni vágyóknak kifejezetten ajánlom.
Hozzávalók:
egy zsömle
bacon
sonka
egy paradicsom
salátalevél
kis dobozos konzerv kukorica vagy paradicsomos bab
két tojás
uborka
sajt
majonéz
A salátát megmossuk, a paradicsomot és az uborkát megmossuk, felszeleteljük, a konzerv kukorica felét leszűrjük.
Egy serpenyőben megsütjük a bacont és a sonkát, majd a visszamaradt zsiradékon a kettévágott zsömle vágott feleit megpirítjuk. Két tükörtojást készítünk.
A tornyot összeállítjuk: a zsömlére ráhelyezzük a salátát, uborkaszeleteket, bacont, paradicsomszeleteket, tükörtojást, kukoricát, ráreszeljük a sajtot, végül majonézzel tesszük fel az i-re a pontot.
A másik variációban általában paradicsomos babot használok kukorica helyett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése